Новости

Жнива розпочато. Агропідприємство «Новгород-Сіверські аграрні інвестиції» групи компаній «РОСТОК ХОЛДИНГ» першим на Новгород-Сіверщині розпочало збирання озимої пшениці

Початок жнив співпав з минулим роком – 17 липня. Почали збирати збіжжя трьома власними комбайнами. «Чекаємо ще на комбайни, які винайняли в інших організаціях. Вони в дорозі. Погода не чекає, тому намагаємося жнива завершити як мога швидше. Поки що збираємо власними силами», — говорить директор агропідприємства Олексій Калита.

50 мільйонів гривень на сучасну ферму – таку суму «РОСТОК-ХОЛДИНГ» планує інвестувати в розвиток тваринництва на Новгород-Сіверщині

Агропідприємство повністю реконструює сараї для корів у селі Грем’яч, будує кормоцех, силосну яму. Приводить до ладу дороги. На кінець вересня дійне стадо планують збільшити до 205 голів, у 2022 після повної реконструкції сараїв ферма вміщатиме 400 корів.

Коронавирус не повлиял на инвестиционные планы группы «РОСТОК-ХОЛДИНГ»

Группа компаний «РОСТОК-ХОЛДИНГ» не планирует отказываться от своих инвестиционных планов и продолжит реконструкцию элеватора в Глухове Сумской области, сообщил Генеральный директор Андрей Шваб в интервью порталу AGROCORN.

За последние полтора года «РОСТОК-ХОЛДИНГ» погасил кредиты на сумму более 10 млн долл

Группа компаний «РОСТОК-ХОЛДИНГ» успешно обслуживает текущие кредитные обязательства и планирует наращивать свой кредитный портфель. Об этом рассказал генеральный директор Андрей Шваб.