Новини

НАБУ ПРОВОДИТЬ ОБШУКИ В АРМА, ДОСЛІДЖУЮЧИ ОБСТАВИНИ ЗАМАХУ НА ПРОТИПРАВНЕ ЗАВОЛОДІННЯ МАЙНОМ «РОСТОК-ХОЛДИНГ» НА 3,6 МЛРД ГРН

Детективи Національного антикорупційного бюро (далі: НАБУ) здійснюють обшуки в приміщенні Агентства з розшуку та менеджменту активів (далі: АРМА) у Києві.

АКЦІОНЕРИ ТА РОБІТНИКИ «РОСТОК-ХОЛДИНГ» ВІТАЮТЬ РІШЕННЯ СОЛОМ’ЯНСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ МІСТА КИЄВА, ЗГІДНО З ЯКИМ «НОВІ УПРАВИТЕЛІ», ПРИЗНАЧЕНІ АРМА, ЩО БЕРУТЬ УЧАСТЬ У РЕЙДЕРСЬКІЙ КОРУПЦІЙНІЙ СХЕМІ, НЕ ЗМОЖУТЬ ЗА БЕЗЦІНЬ РОЗПРОДАТИ МАЙНО ПІДПРИЄМСТВ, ПОКИ КОМПАНІЯ ВИБОРЮЄ СПРАВЕДЛИВІСТЬ У СУДАХ

11 лютого 2019 року Солом’янський районний суд міста Києва за клопотанням Національного антикорупційного бюро (далі: НАБУ) ухвалив рішення повторно заарештувати корпоративні права, а також все нерухоме майно групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» з метою уникнути його протизаконної реалізації «новими управителями», з якими АРМА уклала договір.

«РОСТОК-ХОЛДИНГ» ВИМАГАЄ ВІД СБУ ТА ГПУ РОЗІБРАТИСЯ: НА ЯКИХ ПІДСТАВАХ ПРЕДСТАВНИКИ «АЙ ЕНД Ю ГРУП ЮКРЕЙН» ТА ЇХ ОЗБРОЄНІ «ТІТУШКИ» ЦІЛИЙ МІСЯЦЬ ПЕРЕБУВАЛИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ КОМПАНІЇ, ЯКЩО ДОГОВІР НА УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ ХОЛДИНГУ МІЖ «АЙ ЕНД Ю ГРУП ЮКРЕЙН» І АРМА УКЛАДЕНО ЛИШЕ 30 СІЧНЯ?

Група компаній «РОСТОК-ХОДИНГ» звернулася до СБУ та ГПУ з проханням розібратися та внести ясність: на яких підставах ТОВ «АЙ ЕНД Ю ГРУП ЮКРЕЙН» та їх озброєні «тітушки» перебувають на підприємствах компанії?

«ТІТУШКИ» ВКОТРЕ НЕЗАКОННО ВТОРГЛИСЯ НА ТЕРИТОРІЮ ГРУПИ «РОСТОК-ХОЛДИНГ»

26 січня 2019 року приблизно о 6 годині ранку на територію підприємства ТОВ «Комбікормник», елеваторного комплексу групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» (м. Ічня, Чернігівська область) вторглися близько 30 невідомих озброєних осіб спортивної статури.

«РЕЙДЕРСЬКА АТАКА НА «РОСТОК-ХОЛДИНГ» — ЛАКМУСОВИЙ ПАПІРЕЦЬ ПЕРЕВІРКИ ВЛАДИ НА КОРУМПОВАНІСТЬ», – ВІКТОР КУПАВЦЕВ

Віктор Купавцев, акціонер групи компаній «РОСТОК-ХОЛДИНГ», впевнений, що ситуація навколо «РОСТОК-ХОЛДИНГ» — лакмусовий папірець для влади на предмет перевірки на корумпованість. А ще Купавцев вірить, що «РОСТОК-ХОЛДИНГ» вистоїть, а значить, правова Україна відбудеться.

АДВОКАТИ «РОСТОК-ХОЛДИНГ»: КЕРІВНИКИ І ЮРИСТИ АРМА ДОВІЛЬНО ТЛУМАЧАТЬ ЗАКОНИ ТА Є ОДНІЄЮ З ЛАНОК В КОРУПЦІЙНІЙ РЕЙДЕРСЬКІЙ СХЕМІ

Протягом декількох останніх днів Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, (АРМА) активно намагається виправдати свої дії у справі із рейдерським захопленням групи компаній «РОСТОК-ХОЛДИНГ».

Озброєні «тітушки», які прийшли разом з новими управителями від АРМА, відкрили вогонь на території підприємства «РОСТОК-ХОЛДИНГ»

21 січня 2019 року два десятки озброєних молодиків відкрили вогонь в той час, коли автівка вивозила ВРХ (велику рогату худобу) з тваринницького комплексу в Ічнянському кластері групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ».