АДВОКАТИ ГРУПИ «РОСТОК-ХОЛДИНГ» СПРОСТОВУЮТЬ НЕПРАВДИВУ ІНФОРМАЦІЮ

Вчора, 22 листопада, в деяких ЗМІ була поширена неправдива інформація про вивезення нібито арештованого зерна з Глухівського елеватора. Адвокати групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» заявляють, що ця інформація не відповідає дійсності і завдає шкоди діловій репутації підприємствам групи.

«РОСТОК-ХОЛДИНГ» ПРОВОДИТЬ МІЖНАРОДНИЙ АУДИТ ВТРАТ ВНАСЛІДОК РЕЙДЕРСЬКОЇ АТАКИ

Група компаній «РОСТОК-ХОЛДИНГ» проводить міжнародний аудит втрат внаслідок рейдерської атаки (за період з 8.10.2018 року). Це і втрати врожайності, і погіршення якості кукурудзи у зв’язку з вимушеним затягуванням польових робіт. Це також додаткові витрати на зберігання зерна в поліетиленових рукавах (робота елеваторів була заблокована). Крім того, зірвані міжнародні контракти, що передбачає штрафні санкції за невиконання […]

ЗЕРНО НА ІЧНЯНСЬКОМУ ЕЛЕВАТОРІ «РОСТОК-ХОЛДИНГ» ПОВТОРНО ЗАБЛОКОВАНЕ

16 листопада Харківський районний суд Харківської області (розташований в смт Покотилівка) задовольнив нове клопотання прокурора місцевої прокуратури та повторно наклав арешт на частину майна групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ», хоча за тиждень до цього Харківський апеляційний суд дозволив господарствам групи відновити збір врожаю та відвантаження зерна.

ПРАЦІВНИКИ «РОСТОК-ХОЛДИНГ» ВИРІШИЛИ КОНТРОЛЮВАТИ ВІДВАНТАЖЕННЯ ЗЕРНА З ЕЛЕВАТОРІВ

Працівники групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» вирішили тримати на контролі відвантаження зерна з елеваторів, аби уникнути подальшого блокування роботи підприємств компанії. Попри рішення Харківського апеляційного суду, котрий дозволив відновити збирання врожаю та роботу елеваторів, представники Державної служби охорони намагалися зупинити завантажені збіжжям вантажівки.

«РОСТОК-ХОЛДИНГ» ВІДНОВЛЮЄ РОБОТУ

Після 5 тижнів блокади працівники групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» повертаються до звичного режиму роботи. Господарства продовжили збирання кукурудзи та розпочали відвантажувати збіжжя з елеваторів. Рішенням Харківського апеляційного суду від 8 листопада господарствам холдингу дозволено відновити збір та відвантаження урожаю.

«РОСТОК-ХОЛДИНГ» просить депутатів ВР допомогти розблокувати роботу групи

6 листопада 2018 року у Верховній Раді України відбувся брифінг народного депутата Олександра Кодоли та Генерального директора групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» Валерія Ласькова з приводу розблокування роботи підприємств групи. Керівництво «РОСТОК-ХОЛДИНГ» звернулося до народних депутатів з проханням допомогти розблокувати роботу підприємств компанії.

«РОСТОК-ХОЛДИНГ» відновив збирання врожаю

Після 3 тижнів блокади господарства групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» відновили збирання пізніх культур. Станом на поточний момент на полях групи в Сумській та Чернігівській областях залишалися незібраними 15 тис. га кукурудзи. Наразі господарства роблять все можливе, аби зібрати врожай у стислі строки, адже погода щодня погіршується.

Урожай на третині площ «РОСТОК-ХОЛДИНГ» може загинути через блокування роботи компанії

Група компаній «РОСТОК-ХОЛДИНГ» занепокоєна загрозою загибелі врожаю на третині площ, які знаходяться в обробітку, по причині блокування правоохоронними органами роботи підприємств групи. Наразі залишаються незібраними майже 17 тис. га кукурудзи, 4 тис. га сої, 1 тис. га соняшнику.